آشپزی

رستوران های لیون، طعم لذیذ بهترین غذاهای فرانسوی

لیون، یکی از بهترین شهرهای فرانسه برای امتحان کردن بهترین غذاهای فرانسوی است. لیون، رستوران های زیادی دارد که در آن ها می توانید بهترین غذاهای محلی را نوش جان کنید.

18 اردیبهشت 1401

ساندویچ بادام زمینی، یک صبحانه مقوی

خبرنگاران : طرز تهیه یک صبحانه پرانرژی را به شما آموزش می دهیم.

11 بهمن 1400

3 نوع طرز تهیه مرصع پلو مجلسی؛ با گوشت،مرغ و ماهی

مرصع پلو را می توان به 3 روش کلی و با استفاده از مرغ، گوشت و ماهی درست کرد. البته محبوب ترین نوع آن، مرصع پلو با مرغ است. این غذا یک غذای خوشمزه و مقوی و پر از رنگ و زیبایی است و می تواند رنگ لعاب متفاوتی به سفره شما بدهد. نام دیگر مرصع پلو، پلو نگین کار است...

18 دی 1400

میم مثل مرغ ترش

از آنجا که عادت به خوردن گوشت سفید یکی از توصیه های اکید متخصصان تغذیه است، ایجاد تنوع در مزه مرغ می تواند راهی برای افزایش سهم این ماده غذایی در سفره ما باشد. اما این غذا چه طور تهیه می شود و چه ویژگی هایی دارد؟ اگر این، سوال شما هم هست، با ما همراه...

4 مهر 1400

کلسترول بالا؛ از علل و عوارض کشنده تا علائم و درمان های خانگی

کلسترول نوعی لیپید (چربی) است که کبد آن را به طور طبیعی تولید می کند. این نوع چربی برای شکل گیری غشای سی، بعضی از هورمون ها و ویتامین D حیاتی است. کلسترول در آب حل نمی شود، بنابراین نمی تواند خودبه خود در خون حرکت کند. برای انتقال کلسترول، کبد باید لیپوپروتئین...

14 شهریور 1400

با خواص آب برنج آشنا شوید

تهران (پانا) - برنج در حوزه زیبایی ژاپنی ها جایگاه ویژه ای دارد چون به روش های مختلف از آن برای مراقبت از پوست و موی خود استفاده می کنند. سؤال اینجاست: این غله معروف چه خواص ویژه ای دارد؟ چگونه می توان با نوشیدن یا استفاده موضعی از آب برنج از خواص آن بهره...

31 اردیبهشت 1400

طرز تهیه آش ماش، خوشمزه و مقوی برای سفره افطار

آش یکی از غذا های محبوب و سنتی ایرانی است. آش ها انواع مختلفی دارند که در نقاط گوناگون کشور با روش های متفاوتی تهیه می شوند.

25 اردیبهشت 1400

طرز تهیه گراتن مرغ و سیب زمینی بدون فر

گراتن مرغ و سیب زمینی غذایی خوشمزه و مغذی است که ترکیب مرغ، سیب زمینی و پنیر در آن طعم فوق العاده ای را ایجاد می کند. ترکیب و مواد تشکیل دهنده این غذا به گونه ای است که برای افراد علاقمند به فست فود گزینه بسیار مناسبی است.

29 بهمن 1399

طرز تهیه سالاد کینوا

کینوا دارای دو رنگ سفید و قهوه ای است و پختی مانند برنج داره و هضم راحت و سریع آن به دلیل نداشتن گلوتن (پروتئین موجود در غلاتی چون جو و گندم است که باعث چسبندگی و کشدار شدن خمیر می گردد) است. با این توضیحات می توان گفت سالاد کینوا یکی از راحت ترین خوردنی...

15 آبان 1399

طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان

با نزدیک شدن ماه رمضان یکی از گزینه های عالی غذایی برای افطار و سحر مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، به خوبی فرد روزه دار را تقویت می کند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال...

28 خرداد 1399

مرغ ناردونی، خورشت ترش گیلانی

مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.

8 فروردین 1399

طرز تهیه آبگوشت متنجنه یا آبگوشت امام حسینی کرمان

وقتی صحبت از آبگوشت به میان می آید، اغلب ما یک مایع گوجه ای رنگ که تکه های گوشت، نخود و لوبیا و سیب زمینی در آن شناور شده را در ذهنمان مجسم می کنیم. اما آبگوشتی که مردم کرمان در روزهای عزاداری بار می گذارند، ظاهری متفاوت و طعمی خاص دارد. این نذری کرمانی...

24 مهر 1398

جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی ایرانی در مشهد برگزار می گردد

سرپرست معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان رضوی از برگزاری جشنواره گردشگری غذا و هنر آشپزی در نمایشگاه بین المللی مشهد اطلاع داد.

24 شهریور 1398

چرا از نظر مردها زنان مسن تر قوی تر هستند؟

برای همه ما شرطی شده است که در میان زوج ها مرد باید همواره بزرگ تر از زن باشد. در گذشته ازدواجی که مرد کوچک تر از زن باشد هرگز قابل قبول نبود اما امروزه مردم روشنفکرتر از گذشته هستند و تفاوت سنی نقش چندان مهمی در زندگی آن ها ندارد. شاید از نظر شما عجیب باشد...

12 شهریور 1398

طرز تهیه سس توت فرنگی به 2 روش ساده و راحت

سس توت فرنگی یکی از سس های فوق العاده راحت و خوش مزه است. برای درست کردن این سس خوش رنگ کافی است توت فرنگی، شکر، وانیل و آبلیمو داشته باشید.

19 مرداد 1398