طرز تهیه سالاد کینوا

به گزارش ورزش و تندرستی، کینوا دارای دو رنگ سفید و قهوه ای است و پختی مانند برنج داره و هضم راحت و سریع آن به دلیل نداشتن گلوتن (پروتئین موجود در غلاتی چون جو و گندم است که باعث چسبندگی و کشدار شدن خمیر می گردد) است. با این توضیحات می توان گفت سالاد کینوا یکی از راحت ترین خوردنی هایی است که می توان با این گیاه درست کرد.

طرز تهیه سالاد کینوا

به گزارش ورزش و تندرستی به نقل از ایران کوک،سالادها جزو غذاهای سالم و کم کالری هستند که هواداران بسیار دارد و با انواع میوه و غلات و سبزیجات متعدد می توان انواع بی شماری از سالاد را درست کرد.

مواد لازم سالاد کینوا

کینوا2 پیمانه
آب 1 پیمانه
خیار2 عدد
گوجه فرنگی عظیم1 عدد
ذرت پخته1/2 پیمانه
آب لیمو تازه1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
جعفریبه مقدار لازم
پیازچه خردشدهبه مقدار لازم

طرز تهیه سالاد کینوا

  1. حتماً کینوا را بشویید. روی دانه های کینوا به طور طبیعی ماده ای به نام ساپونین هست که باعث تلخی آن میگردد. پس آن را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه بریزید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و آب آن کشیده گردد.
  2. گوجه، خیار، فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.
  3. کینوای پخته شده را پس از خنک شدن با نمک و فلفل مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده و ذرت را با کینوا مخلوط کنید و روغن زیتون و آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید و اجازه دهید کمی طعم مواد به خورد هم بروند و بعد سالاد کینوا را سرو کنید .
منبع: جام جم آنلاین

به "طرز تهیه سالاد کینوا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کینوا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید