طرز تهیه سالاد کینوا
به گزارش ورزش و تندرستی، کینوا دارای دو رنگ سفید و قهوه ای است و پختی مانند برنج داره و هضم راحت و سریع آن به دلیل نداشتن گلوتن (پروتئین موجود در غلاتی چون جو و گندم است که باعث چسبندگی و کشدار شدن خمیر می گردد) است. با این توضیحات می توان گفت سالاد کینوا یکی از راحت ترین خوردنی هایی است که می توان با این گیاه درست کرد.
به گزارش ورزش و تندرستی به نقل از ایران کوک،سالادها جزو غذاهای سالم و کم کالری هستند که هواداران بسیار دارد و با انواع میوه و غلات و سبزیجات متعدد می توان انواع بی شماری از سالاد را درست کرد.
مواد لازم سالاد کینوا
کینوا | 2 پیمانه |
آب | 1 پیمانه |
خیار | 2 عدد |
گوجه فرنگی عظیم | 1 عدد |
ذرت پخته | 1/2 پیمانه |
آب لیمو تازه | 1 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به مقدار لازم |
جعفری | به مقدار لازم |
پیازچه خردشده | به مقدار لازم |
طرز تهیه سالاد کینوا
- حتماً کینوا را بشویید. روی دانه های کینوا به طور طبیعی ماده ای به نام ساپونین هست که باعث تلخی آن میگردد. پس آن را داخل آبکش بریزید و خوب بشویید. سپس آن را همراه با آب در قابلمه بریزید تا به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزد و آب آن کشیده گردد.
- گوجه، خیار، فلفل دلمه ای و جعفری را خرد کنید.
- کینوای پخته شده را پس از خنک شدن با نمک و فلفل مخلوط کنید. سبزیجات خرد شده و ذرت را با کینوا مخلوط کنید و روغن زیتون و آب لیموی تازه را روی سالاد بریزید و اجازه دهید کمی طعم مواد به خورد هم بروند و بعد سالاد کینوا را سرو کنید .
تاریخ انتشار: 15 آبان 1399
آخرین بروزرسانی: 15 آبان 1399
گردآورنده: slimlift.mahsanblog.ir
شناسه مطلب: 62898
به "طرز تهیه سالاد کینوا" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد کینوا"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید