طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان

به گزارش ورزش و تندرستی، با نزدیک شدن ماه رمضان یکی از گزینه های عالی غذایی برای افطار و سحر مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، به خوبی فرد روزه دار را تقویت می کند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.

طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان

مواد لازم پخت سوپ حریره

(مناسب برای 8 نفر)

گوشت بره 400 گرم

زردچوبه 1 قاشق چای خوری

فلفل سیاه 1/5 قاشق چای خوری

پودر دارچین 1 قاشق چای خوری

پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای خوری

کره 2 قاشق غذاخوری

کرفس خردشده 3/4 فنجان

پیاز سفید خردشده 1 عدد

پیاز قرمز خرد شده 1 عدد

گشنیز تازه 1/2 فنجان

گوجه فرنگی خردشده 800 گرم

آب 7 فنجان

عدس 3/4 فنجان

نخود 425 گرم

ورمیشل 110 گرم

تخم مرغ زده شده 2 عدد

لیمو 1 عدد

گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید.

سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.

رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.

سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت 2 ساعت بپزد.

10 دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.

در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید 1 دقیقه بپزد.

منبع: گردشبان

به "طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید