طرز تهیه سوپ حریره؛غذای مناسب ماه رمضان
به گزارش ورزش و تندرستی، با نزدیک شدن ماه رمضان یکی از گزینه های عالی غذایی برای افطار و سحر مخصوصا در روزهای گرم و بلند سال، سوپ حریره است. دستور غذایی ویژه این سوپ سنتی و ترکیبات آن شامل گوشت و سبزیجات، به خوبی فرد روزه دار را تقویت می کند. طرز تهیه سوپ حریره را در مجله دلتا دنبال کنید.
مواد لازم پخت سوپ حریره
(مناسب برای 8 نفر)
گوشت بره 400 گرم
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه 1/5 قاشق چای خوری
پودر دارچین 1 قاشق چای خوری
پودر زنجبیل 1/4 قاشق چای خوری
کره 2 قاشق غذاخوری
کرفس خردشده 3/4 فنجان
پیاز سفید خردشده 1 عدد
پیاز قرمز خرد شده 1 عدد
گشنیز تازه 1/2 فنجان
گوجه فرنگی خردشده 800 گرم
آب 7 فنجان
عدس 3/4 فنجان
نخود 425 گرم
ورمیشل 110 گرم
تخم مرغ زده شده 2 عدد
لیمو 1 عدد
گوشت، زردچوبه، فلفل سیاه، دارچین، زنجبیل، کره، کرفس، پیاز و گشنیز را در یک قابلمه مناسب ریخته و روی حرارت کم قرار دهید و هر 5 دقیقه یک بار آن را هم بزنید.
سپس گوجه فرنگی را به مواد افزوده و بگذارید به مدت 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.
رب گوجه، آب و عدس را افزوده و بگذارید به جوش آید.
سپس حرارت را کم کرده، در قابلمه را قرار داده تا به مدت 2 ساعت بپزد.
10 دقیقه پیش از سرو غذا، حرارت را زیاد کرده و نخود پخته شده و رشته فرنگی را به سوپ اضافه کنید.
در مرحله آخر، تخم مرغ ها و آب لیمو را به سوپ اضافه کرده و اجازه دهید 1 دقیقه بپزد.
منبع: گردشبان