مرغ ناردونی، خورشت ترش گیلانی

به گزارش ورزش و تندرستی، مرغ ناردونی نوعی خورشت گیلانی است که طعم ترشی دارد.

مرغ ناردونی، خورشت ترش گیلانی

مرغ ناردونی از غذاهای معروف شمالی است که بیشتر به عنوان خورشت و با کته سرو می گردد. این غذا که در آن از رب و دانه های انار استفاده شده، بسیار خوشمزه است و طعم ترش و لذیذی دارد. با ورزش و تندرستی همراه باشید تا با طرز تهیه مرغ ناردونی آشنا شوید.

مواد لازم تهیه مرغ ناردونی :

  • تکه های مرغ به تعداد لازم
  • رب انار: 3 قاشق غذاخوری
  • پیاز: یک عدد
  • زعفران دم نموده به میزان لازم
  • دانه انار: یک پیمانه
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه مرغ ناردونی :

در تابه ای تکه های مرغ را سرخ کنید تا طلایی شوند. بهتر است در تهیه این غذا از ران مرغ بهره ببرید.

پیاز را نگینی خرد نموده و در کمی روغن تفت دهید تا سبک و نرم گردد؛ سپس فلفل و زردچوبه را به آن افزوده و با هم تفت دهید. چون رب انار نمک دارد، در این مرحله نمک نریزید تا غذا شور نگردد. بهتر است از ادویه دیگری استفاده نکنید تا طعم اصلی غذا حفظ گردد.

پس از اینکه بوی خامی زردچوبه گرفته شد، 3 قاشق غذاخوری رب انار به مواد افزوده و تفت دهید. یک لیوان آب جوش در خورشت ریخته و نمک آن را اندازه کنید.

مرغ های سرخ شده را در سس بگذارید و روی آن ها مقداری زعفران دم نموده بریزید. در تابه را ببندید تا مرغ ها نیم پز شوند؛ سپس یک پیمانه انار دون شده را به خورشت افزوده، در تابه را ببندید تا انار و مرغ با هم پخته شوند. بهتر است از انار شیرین با دانه های قرمز بهره ببرید تا طعم و ظاهر غذا خوب گردد.

خورشت ناردون آماده است؛ آن را با دانه های انار تزیین نموده و با کته و مخلفات شمالی مانند زیتون پرورده و سیر ترشی سرو کنید.

برای دیدن مطالب بیشتر آشپزی، ورزش و تندرستی را بخوانید.

منبع: پیام دلتا

به "مرغ ناردونی، خورشت ترش گیلانی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرغ ناردونی، خورشت ترش گیلانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید