آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان از چهارمیلیون و صدوپنجاه هزارنفر گذشت

به گزارش ورزش و تندرستی، شمار مبتلایان به کروناویروس در دنیا از مرز 4 میلیون و 200هزار نفر عبور نموده و آمار قربانیان همچنان رو به افزایش است.

آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان از چهارمیلیون و صدوپنجاه هزارنفر گذشت

به گزارش ورزش و تندرستی، در 24 ساعت گذشته روسیه با 11,656، آمریکا با 8,743 ، انگلیس با 3,877، هند با 3,604، اسپانیا با 3,480 و عربستان سعودی با 1,966 پرمبتلاترین کشورها به ویروس کرونا بوده اند.

آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا را در تصاویر زیر تا لحظه نگارش این گزارش مشاهد می کنید، این آمار دقیقه ای به روز می گردد.

تصاویر و منابع از سایت ورد اُ میترز که آمار لحظه ای مبتلایان و کشته شدگان را به تفکیک به روز رسانی می نماید.

آمریکا

با سرعت شیوع ویروس کرونا در آمریکا انتقادها و حملات نسبت به عملکرد دولت ترامپ نیز روز به روز در حال افزایش است. در تازه ترین آن نوام چامسکی، زبان شناس و فیلسوف آمریکایی در مصاحبه با روزنامه گاردین اظهار کرد، دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا با تظاهر به اینکه منجی آمریکا در دوران شیوع کرونا است، از پشت به مردم کشورش خنجر زده است.

وی اضافه نمود: کاهش بودجه این بخش کاری است که ترامپ هر سال انجام داده است. بنابراین برنامه او این است که این کاهش را ادامه دهد تا جایی که مطمئن گردد مردم تا جایی که ممکن است آسیب پذیر شده اند و می توانند تا آخرین حد ممکن آسیب ببینند اما این کار مسلما منافع مالی و قدرت حامیان اصلی او را افزایش می دهد.

چامسکی همچنین اظهار کرد، دونالد ترامپ با وادار کردن فرمانداران ایالت ها به پذیرفتن مسئولیت مقابله با کرونا وظایف خود را ترک نموده است.

از سویی روزنامه آمریکایی واشنگتن پست در گزارشی به آنالیز ناکامی مقررات فاصله گذاری اجتماعی پرداخت و استدلال جمهوری خواستار و مقامات دولت آمریکا که برای توجیه بازگشایی زودهنگام مالی و اجتماعی این کشور از آنها استفاده می نمایند زیر سوال برد. این روزنامه نوشت: بیش از یک ماه از قرنطینه و اعمال مقررات فاصله گذاری اجتماعی گذشته اما موارد ابتلا همچنان روندی افزایشی دارد بنابراین این مقررات کارایی ندارند. در جواب باید گفت در جاهایی که این مقررات زودهنگام و به طور مرتب اجرا شدند، موثر بوده اند. دو ایالت کالیفرنیا و واشنگتن که زود متوجه شیوع شدند، از خیزش جلوگیری کردند. نیویورک هم توانسته منحنی ابتلا را صاف کند و تعداد موارد ابتلا در این کانون بیماری در حال کاهش است.

همچنین باید گفت موارد ابتلا در آمریکا مانند سایر کشورها کاهشی نبوده زیرا در آمریکا مانند بعضی کشورهای آسیایی و اروپایی مقررات سفت و سخت اجرا نشد. در ایده آل ترین حالت، ایالات متحده رویکردی جزئی در این خصوص داشته است. در بعضی از ایالتها هرگز دستور ماندن در خانه صادر نشد.

مقررات فاصله گذاری اجتماعی با این هدف اجرایی شد که برای آماده شدن بیمارستانها زمان بخرد و توانایی آزمایش، ردیابی و قرنطینه افراد بیشتر گردد. اکنون بیمارستانها از دو ماه پیش آمادگی بهتری دارند اما کشور همچنان از کمبود منابع لازم برای آزمایش به صورت انبوه و ردیابی و قرنطینه افراد به میزانی که بتوان بیماری را مهار کرد، رنج می برد. موفقیت نیوزیلند و کشورهای دیگر به این دلیل بوده که توانستند محدودیتهای اجتماعی را با تدابیر بهداشت عمومی هم زمان به کار بگیرند.

گفتنی است که شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز 1,375,621 عبور نموده است و با فوت354 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد 81,141 رسیده است.

انگلیس

در پی اعلام کلیات برنامه دولت جانسون برای بازگشایی بریتانیا، بسکمک آن را گیج نماینده و فاجعه آمیز خوانده اند و می گویند این برنامه باعث ایجاد تفرقه در بریتانیا می گردد.

با گذشت 6 هفته از اعمال محدودیت در بریتانیا در پی شیوع کرونا، بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور نخستین دور کاهش مقررات محدودنماینده را اظهار داشت. بنابر گزارش روزنامه انگلیسی میرور، قرار است از روز چهارشنبه کاهش محدودیت ها اجرایی گردد اما این تغییرات فقط در انگلیس اجرایی خواهد شد و گفته می گردد همین مسئله جامعه بریتانیا که بجز انگلیس شامل (ولز، ایرلند شمالی و اسکاتلند) نیز هست را دچار چند دستگی خواهد نمود.

همچنین تصمیم جانسون در کم ارزش کردن شعار در خانه بمان، جانها را نجات بده و جایگزین کردن شعار هوشیار باش و بر سر کار برگرد، مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. برنامه جانسون به طور کلی گیج نماینده و فاجعه آمیز توصیف شده است.

کی یر استارمر، رهبر حزب کارگر انگلیس گفت: این بیانیه بیشتر از این که پاسخگو باشد، سوال برانگیز است و بر اساس آن چشم انداز انگلیس، اسکاتلند، ولز و ایرلند شمالی به سمتهای مختلفی هدایت می شوند. به نظر می رسد نخست وزیر به میلیونها نفر از مردم می گوید به سر کار برگردید بدون آنکه برنامه روشن ایمنی و هدایت در خصوص این که چطور باید سر کار بروند بدون آن که از وسایل نقلیه عمومی استفاده نمایند، ارائه دهد.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز 223,060 عبور نموده است و با فوت210 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد32,065 رسیده است.

روسیه

در تازه ترین تحولات روسیه رییس جمهوری این کشور در نطق تلویزیونی خود خطاب به مردم روسیه اظهار داشت: تعطیلاتی که به دلیل مقابله با شیوع کرونا از شش هفته پیش شروع شده بود از فردا سه شنبه به خاتمه می رسد اما کماکان افراد بالای 65 سال اجازه خروج از خانه را ندارند. ولادیمیر پوتین اضافه نمود: اما اصول پیشگیری از انتشار ویروس کرونا در روسیه به خاتمه نمی رسد و باید همه اصول بهداشتی را رعایت نمایند.

رئیس جمهوری روسیه در خصوص تعطیل شدن روسیه در شش هفته اخیر نیز گفت: این تعطیلی باعث شد به میزان قابل توجه ای از انتشار گسترده کرونا جلوگیری کنیم اکنون سیستم بهداشت و درمان روسیه برای مقابله با این ویروس تقویت شده است.

به گفته پوتین، مراکز تولیدی روسیه توانستند دستگاه های تنفس مصنوعی به تعداد لازم ساخته و در زمان حاضر تعدادی از این دستگاه ها ذخیره شده و هنوز بطور کامل تمامی داشته های ما مورد استفاده قرار نگرفته است.

وی همچنین اضافه نمود که تا اواسط ماه می جاری تست های کرونا دو برابر می گردد و روزانه 300 هزار نفر تست خواهند شد.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز 221,344 عبور نموده است و با فوت94 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد 2,009 رسیده است.

اسپانیا

به گزارش رویترز، بر اساس آخرین آمار اعلامی از سوی وزارت بهداشت اسپانیا، شمار قربانیان کرونا در این کشور با فوت 123 تَن دیگر طی شبانه روز گذشته به 26,744 نفر رسید.

بیانیه صادره از سوی وزارت بهداشت اسپانیا در این باره نشان می دهد که شمار فوتی های کرونا در اسپانیا دیروز 143 مورد رقم خورده بود و این کشور امروز شاهد کاهش 20 نفری در آمار قربانیان کرونا بوده است. این میزان کمترین شمار فوتی ها از 18 مارس تا به امروز است.

همچنین وزارت بهداشت اسپانیا اظهار داشت که شمار مبتلایان به کرونا در اسپانیا نیز با افزایش 30.44 نفری طی24 ساعت گذشته به 227.426 بیمار رسید.

مقامات اسپانیا پس از کاهش نسبی آمار مبتلایان و مرگ و میر از چند روز پیش ورزش و گردش در خارج از خانه ها را در ساعات معینی آزاد اظهار داشتند.

دولت این کشور نیز اعلام نموده که شرایط فوق العاده را که از14 مارس اعلام شده تا 23 می جاری تمدید خواهد نمود؛ اما شرایط و محدودیت های آن تاحدودی تعدیل خواهد شد.

هند

در هند نیز نارندا مودی نخست وزیر این کشور در جلسه ویدیو کنفرانسی با مقام های مختلف و فرمانداران ایالتی راه های مبارزه با بیماری کووید19 را آنالیز کرد. وی با تمجید از اقدامات صورت گرفته گفت که کوشش ها باید به توقف شیوع بیماری کووید19 در مناطق روستایی هند نیز کمک کند. وی همچنین از سیاست گذاران خواست تا مدل جدیدی از تدریس و یادگیری را آنالیز نمایند.

گفتنی است که شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز 70,765 عبور نموده است و با فوت82 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد2,294 رسیده است.

عربستان

عربستان سعودی در پی انتشار ویروس کرونا و تاثیرات آن بر اقتصاد و همچنین کاهش قیمت دنیای نفت و افت شدید درآمدهای ارزی ناشی از آن ، مالیات بر ارزش اضافه نموده را افزایش و پرداخت هزینه معیشتی را متوقف خواهد نمود. خبرگزاری عربستان سعودی (واس) نوشت: بر این اساس از اول ژوئیه (12 خرداد) مالیات بر ارزش اضافه نموده از 5 تا 15 درصد افزایش خواهد یافت و از اول جولای (11 تیر) پرداخت هزینه معیشتی متوقف خواهد شد.

وزیر دارایی عربستان با بیان اینکه این تصمیمات در سایه مواجهه با بحرانی است که دنیا در تاریخ اخیر (قرن های اخیر) شاهد آن نبوده است، اضافه نمود: یکی از مهمترین خصوصیات این بحران (انتشار ویروس کرونا) عدم اطمینان و ناشناخته بودن و پیش بینی میزان و عواقب آن است بنابر این در سایه این تحولات روزمره می طلبد که دولت ها با آن ها تعامل داشته باشند و از قدرت برای اتخاذ تصمیم های خوب در مواقع مناسب برخوردار باشند.

وی در پیامی به شهروندان عربستانی گفت: ممکن است این تصمیمات دردناک باشد اما لازم است و به کمک خدا برای ثبات مالی و مالی در میان مدت و بلند مدت مفید خواهد بود و به نفع کشور و شهروندان است.

الجوادان ادامه داد: این تصمیمات با هدف حمایت از اقتصاد کشور برای غلبه بر بحران بی سابقه بیماری کرونا و برای به حداقل رساندن خسارت ناشی از پیامدهای مالی و مالی آن پس از کاهش شدید قیمت نفت اتحاذ شده است.

شمار مبتلایان این کشور تا این لحظه از مرز41,014 عبور نموده است و با فوت9 تن دیگر تعداد جان باختگان در کل به عدد 255 رسیده است.

ایران

دنیاپور سخنگوی وزارت بهداشت در تشریح آخرین آمار گفت: از دیروز تا امروز 22 اردیبهشت 1399 و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی 1683 بیمار جدید مبتلا به کووید19 در کشور شناسایی شد.

وی با بیان این که مجموع بیماران کووید19 در کشور به 109286 نفر رسیده است، گفت: متاسفانه در طول 24 ساعت گذشته، 45 بیمار کووید19 جان خود را از دست دادن و مجموع جان باختگان این بیماری به 6685 نفر رسید.

وی با اشاره به این که خوشبختانه تا کنون 87422 نفر از بیماران، بهبود یافته و ترخیص شده اند، یاد آور شد: 2703 نفر از بیماران مبتلا به کووید19 در شرایط شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند.

همچنین تا کنون 601 هزار و 324 آزمایش تشخیص کووید19 در کشور صورت گرفته است.

310311

منبع: خبرآنلاین

به "آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان از چهارمیلیون و صدوپنجاه هزارنفر گذشت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آمار جهانی کرونا؛ شمار مبتلایان از چهارمیلیون و صدوپنجاه هزارنفر گذشت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید